Magnetventiler og retningsventiler

Med over 40 års erfaring inden for hydraulik, kan vi roligt sige at vi her hos Xpert Hydra ApS har en helt igennem enestående erfaring i at forsyne erhvervet, og lige så vel også det private med hydrauliske enheder, heriblandt magnetventiler, også kaldet retningsventiler. 

Med vores mange års erfaring, tilbyder vi dig rådgivning, kalkulation og levering af hydrauliske systemer. Som en del af vores support leverer vi magnetventiler og retningsventiler i hele Danmark til hydrauliske enheder.


Kontakt os for levering i hele Danmark


Funktion og mekanisme af magnetventiler 

Magnetventiler udgør essentielle komponenter i hydrauliske systemer. For at forstå værdien af ventilerne kan vi se nærmere på dets grundlæggende funktion og mekanismer. Ventilen fungerer ved at styre strømmen af væske i et system ved hjælp af magnetisme. Når ventilen aktiveres, tillader den herefter væskestrøm. Herefter vil den nemt blokere strømmen, når den deaktiveres. 

Det smarte ved magnet- eller retningsventiler, er at de tillader præcis kontrol over hydrauliske processer, og muliggøre hurtige reaktioner. De sikrer at væsker flyder i den ønskede retning og forhindrer tilbageskyl. Dette er afgørende for at opretholde høj effektivitet og sikkerheden i hydrauliske systemer. 

Produktudvalg hos Xpert Hydra ApS

Vi stiler os efter at leverer magnetventiler af højeste kvalitet. Vores sortiment er derfor nøje udvalgt til at indeholder en produktlinje af ventiler der overholder alle sikkerhedsstandarder, og samtidig er langtidsholdbare løsninger, så du kan føle dig sikker når du handler med os. 

Ved nærmere henvendelse tilbyder vi teknisk oversigt på alle vores ventiler. Vi vil samtidig tilbyde teknisk rådgivning. Du behøver med andre ord ikke at være en stor ekspert inden for området, vi hjælper mere end gerne med at rådgive om hvilke ventiler der kan opfylde dine behov. Ved du lige præcis hvilken magnet- eller retningsventil du skal have, hjælper vi dig også gerne på vej. 

Vi tilbyder blandt andet:

  • CETOP retningsventiler i str. NG 5 til NG 32
  • ATEX-godkendte ventiler og proportionalventiler
  • Håndbetjente ventiler
  • Og mange flere

På størstedelen af vores komponenter og ventiler, har vi dem på lager og sikrer hurtig levering. Ved specielle behov bestiller vi hjem, og tilbyder stadig relativ kort leveringstid.

Kontakt os levering af magnetventiler i hele Danmark

Har du brug for rådgivning eller ønsker at bestille en ordre, hører vi gerne fra dig på 42311718 eller på mail@xperthydra.dk. Søger du andre former af venter udover magnet- eller retningsventiler, står vi for at levere det meste inden for hydraulik. Vi hjælper gerne med Ponar ventiler og hydraulik ventiler. 

Leder du efter andre hydrauliske enheder? Så se her:

Kontakt os her